U werkt in een organisatie, team of project waarbij informatie vanuit verschillende disciplines elkaar raakt en beïnvloedt. Informatie die zo veelomvattend is, dat niemand alleen het overzicht kan houden. Niet alleen de informatie zelf verandert, ook de context hiervan is continu aan verandering onderhevig. Belanghebbenden veranderen van mening, de opdrachtnemer van inzicht en het projectteam van leden. Een risico dat optreedt in de uitvoeringsfase heeft een veel grotere impact op tijd en geld dan het in de ontwerpfase had. Normen en wetgevingen veranderen; kortom: een dynamisch geheel.

Binnen die wirwar van informatie wilt u niet alleen de huidige stand van zaken kunnen terugvinden, maar ook welke gegevens wanneer zijn aangepast en door wie. En soms ook waarom.

Als de informatie binnen een project niet zorgvuldig vastgelegd wordt, leidt dit over het algemeen tot veel faalkosten. DEVISE biedt u de oplossing om uw projectinformatie vast te leggen, inzichtelijk te maken en gemakkelijk over te dragen.

Voor de volgende klanten hebben wij al opdrachten mogen uitvoeren:

RijkswaterstaatProvincie UtrechtProvincie GelderlandProvincie FlevolandProvincie GroningenProvincie Noord-HollandGemeente AmsterdamGemeente LeidenGemeente PurmerendGemeente HeerenveenWaterschap RivierenlandWaterschap Vallei en VeluweWaterschap ZuiderzeelandHoogheemraadschap van RijnlandMinisterie van Infrastructuur en WaterstaatTennetJoulz Schiphol Amsterdam AirportLelystad AirportKrinkelsBAMVan Gelder Ballast NedamRIVMNENShipbuilderAirport creatorsDublin AirportHardt Hyperloop