DEVISE biedt een intuïtief ingerichte online database voor alle organisaties die werken met complexe processen op het gebied van civiele techniek. Provincies, waterschappen, aannemers, gemeentes, ingenieursbureaus: overal waar complexe informatie geordend en overdraagbaar gepresenteerd moet worden. Bovendien is onze applicatie bij uitstek geschikt voor het werken volgens Systems Engineering.

DEVISE opereert op het snijvlak van Systems Engineering (SE) en ICT. DEVISE is ontstaan uit de samenwerking tussen twee bedrijven, Dutch Boosting Group (DBG) en Invention Design.

Dutch Boosting Group adviseert op het gebied van Systems Engineering met als doel een bijdrage te leveren aan het optimaal benutten van maatschappelijk kapitaal.

Invention Design is een ICT-bureau met een specialisatie in Relatics en Altova StyleVision.

Onze medewerkers kenmerken zich door passie, gedrevenheid, ervaring, passende opleiding en brede interesse. Vanuit ieders vakgebied leggen we een koppeling tussen uw vraag en onze expertise.

Martijn Alblas

Eigenaar, Consultant Relatics en StyleVision

Roel Mulder

Consultant Relatics en StyleVision

Flexibele schil

We werken af en toe samen met andere professionele bedrijven of zelfstandigen, om met deze ‘flexibele schil’ de continuïteit voor u als klant altijd te waarborgen.

Geïntereseerd in onze diensten of producten? Voel u vrij om bij ons referenties op te vragen, dan brengen wij u in contact met klanten die op de discipline van uw interesse ervaring met ons hebben.